به گزارش ایرنا، بانک جهانی اعلام کرد: اگر اقدامهای بازدارنده انجام نشود، 158 هزار میلیارد دلار دارایی در جهان به دلیل فجایع مرتبط با آب و هوا با خطر نابودی مواجه هستند که این مقدار معادل دو برابر تولید سالانه اقتصاد جهانی است.
بانک جهانی از کشورها خواسته است پیش از آنکه دیر شود، با برنامهریزیهای بهتر به محدودتر شدن دامنه این فجایع کمک کنند.
سازمان جهانی تسهیل کاهش فجایع طبیعی و جبران آن که زیرمجموعه بانک جهانی است با اشاره به فجایع طبیعی رخ داده در دهههای اخیر گفت: مجموع خسارتهای ناشی از این حوادث چند برابر شده و به دلیل انفجار جمعیت و رشد قارچگونه شهرها همچنان اندازه این خسارات با نرخ بیسابقهای رو به افزایش است.
«جان رومه» مدیر ارشد بخش تغییرات آب و هوایی بانک جهانی گفت: با توجه به تغییرات آب و هوایی و اقلیمی و افزایش جمعیت در مناطق شهری که خطرات احتمالی آتی را به سرعت افزایش میدهد، این خطر واقعی وجود دارد که جهان به طور تاسفباری برای رویارویی با آنچه پیش رو است، آمادگی ندارد.
وی افزود: تنها در صورتی که روشهای ما برای برنامهریزیهای آتی در شهرها و مناطق ساحلی تغییر کند و امکان رخداد این فجایع طبیعی نیز در نظر گرفته شود، ما میتوانیم این خطرات واقعی را که منجر به افزایش چشمگیر خسارات آتی خواهند شد را اداره کنیم.
نظر شما